Összes oldalmegjelenítés

2011. december 15., csütörtök

ALBÁNIA ! ?Hát emberek, ezt nem kéne csinálni a természeti értékeinkkel,környezetvédők.és illetékes urak /elvtársak/FIGYELEM!!

Vajon, a gazdasági érdekek mennyivel előrébb való ,mint a jövőnk szempontjai.
Ki a Duna vizét issza ,saját levét issza vissza.
És ha, majd  a  zagytározó átszakad ,akkor majd megy a nézelődés és a magyarázkodás ,meg az egymásra mutogatás ,és a felelős a természet lesz./Sok volt az eső ,átázott a talaj,bla -bla -bla/
 Ez is csak idő kérdése,hogy mikor következik be.
Az óra ketyeg!
A videóbeszámoló tartalmaz némi pontatlanságot /sav -lúg együtt/de ezt tudjuk be a riporterré avanzsálódott,de a környezetet és a Dunát féltő ember reakciójának.
Én azért, kicsit szkeptikus vagyok a tekintetben,hogy ezt a sok szart amit ide engedtek és leraktak ebbe a tározó térbe, az semmiféle veszélyt nem jelent a környezetre és az élóvilágra és a település közelében élőkre
Aki ezt állítja, igyon már egy pohárkával ebből a vízből.
Szóval ,mint tudjuk egy ilyen helyen nagyon sok olyan anyagot le lehet rakni, illetve el lehet rejteni aminek a tárolása ,megsemmisítése eléggé költséges lenne.
Odavisszük lepakoljuk főldet rá oszt joccakát.

    Amit nem tudsz megoldani pénzel ,old meg sok pénzel.

Mikor szar vállalkozók és polgármester a külföldi szemetet idehozatta ,azt csak is üzleti megfontolásból tette,nem karitatív elgondolásból,ez szerintem világos.

Albánia ez nem Európa.

http://indavideo.hu/video/Rakosok_utcaja_Almasfuziton

Egy kis adalék a szkeptikusok részére!!

üdv wolfy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése